We plaatsen, installeren, onderhouden en herstellen.

VFT CV-Sanitair

We plaatsen, installeren, onderhouden en herstellen.

Bij ons kan je steeds terecht voor de plaatsing van uw verwarming, sanitair, ventilatie, zonneboilers, warmtepompen en vloerverwarming.

Contacteer Ons

KLIMAATREGELING & SANITAIR

Op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner voor bij u thuis?

"Betrouwbaar" betekent nakomen wat afgesproken is. Onze medewerkers zijn eerlijk, professioneel en integer. "Betrouwbaar" is respectvol omgaan met elkaar en met onze klanten. "Betrouwbaar" is ook de keuze van kwaliteitsmaterialen en de betrouwbare merken in ons aanbod. 

Aanbod

Verwarming

Hoogwaardige installaties

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en staan in voor een vakkundige plaatsing en voor een duidelijke service-na-verkoop.

Sanitair

Zowel nieuwbouw als renovatie van A tot Z

Wij zorgen voor het installeren van uw complete badkamer. U kan bij ons terecht voor het plaatsen, herstellen en/of renoveren van alle sanitair.

Ventilatie

Voldoen aan de strengste normen

Om continu gezonde lucht in uw woning te hebben, is het belangrijk om te ventileren. Je kan rekenen op onze snelle en correcte service.

Zonneboilers

Zowel financiële als ecologische voordelen

Met een zonneboiler bespaar je al snel 50% op de verwarmingskosten van warm water. Dat het een investering is die loont, staat vast. Wij helpen je hiermee graag verder.

Warmtepompen

Een voordelig en duurzaam alternatief

Een warmtepomp moet zonder problemen 20 jaar meekunnen. Vakkundige installatie is daarbij erg belangrijk. Een pomp zorgt ervoor dat u energiezuinig kunt leven.

Vloerverwarming

Zowel als hoofdverwarming als bijverwarming

Wil je ook graag warme voeten? Met vloerverwarming krijg je een aangenaam warm huis zonder koude plekken verspreid over de kamer. 

24/7 BEREIKBAAR

Een defect of technisch probleem?

Vraag hier eenvoudig je herstelling aan. Regelmatige controles en onderhoud vermijden zware herstellingskosten en zijn nodig voor de veiligheid van je verwarming en sanitaire installatie.

CONTACTEER ONS NU

Realisaties
​​​​​​​​​​​​​​

OOK EERSTE HULP BIJ NOODGEVALLEN!

VFT CV-Sanitair is 7 op 7 bereikbaar, zowel voor informatie als voor dringende depannages. We helpen je graag meteen verder.

Bel ons: 0477 84 22 01

Wat anderen over VFT CV-Sanitair zeggen

Ivan Jans

Ondernemer

Echte vakman. Ben blij dat ik hem ben tegen gekomen. Nu kan ik pas echt zorgeloos genieten van huis, en als er iets is hoef ik maar te bellen.

Stan de Clercq

Ondernemer

Ik ben altijd zeer dankbaar en gevoelig voor goed advies. En dat heb ik hier gevonden. Wat een gemak en een genot als alles vanzelf kan gaan :-)

Rina Vanderstraeten

Privé

Iedere dag geniet ik van het werk dat ze bij ons gedaan hebben. Elke dag als ik uit mijn bed stap, telkens als ik binnen kan afkoelen in de zomer of kan opwarmen in de winter. Bedankt voor alles!

Contacteer ons